IARK ble etablert i 2011 av noen av Norges mest erfarne interiørarkitekter, og består i dag av 37 engasjerte og kompetente medarbeidere. Vi leverer alt fra arbeidsplassutvikling til møbeldesign.

inspirasjon

Det er sagt at motiverte mennesker får gjort jobben, men inspirerte mennesker forandrer verden. Vi inspirerer, og lar oss inspirere hver dag. Tett samarbeid med oppdragsgiver utfordrer og skjerper oss. Klarer vi å skape rom som kan frigjøre kreativ energi og skape muligheter i stedet for begrensninger, er vi fornøyde. Om vi ikke akkurat forandrer verden, inspirerer vi kundene våre til å se vinklinger og muligheter de kanskje selv ikke hadde tenkt.

samarbeid

Vi kan stolt si at vi er landets fremste eksperter på arbeidsplassutvikling, og har bred erfaring med noen av Norges mest vellykkede flytteprosesser. Vi tror det moderne kontorets viktigste oppgave er å være et møtested, et sted vi samhandler med andre og skaper en plattform for organisasjonsutvikling, effektivitet og positiv profilering. Arbeidsplassens primære fokus flyttes fra kvadratmeter til kontaktflater. Vi bidrar til økt lønnsomhet og medarbeiderengasjement gjennom å skape rom som støtter virksomhetens overordnende mål og arbeidsprosesser.

innovasjon

Vårt fag handler om å inspirere og ta ansvar. Det handler om å utforske og utfordre slik at vi kan skape rom med potensial til å forandre og forbedre hvordan vi alle lever, lærer og arbeider. I IARK er det plass til å diskutere, eksperimentere og utvikle. Vi flytter gjerne grenser og utfordrer vanetenkning og rutiner innenfor faget for å nå det beste resultatet for kunden. Vi vet at hvert nytt prosjekt hviler på skuldrene til det forrige, men samtidig utfordrer alt tidligere arbeid. Det skaper trygghet og mulighet for innovasjon.

kunnskap

Vi er nysgjerrige interiørarkitekter som elsker å utfordre egne og andres ideer. Vi setter vår ære i å være grundige, og finner motivasjon i stadig dyktiggjøre oss selv for å levere det riktige resultat til kundene våre. Vi mener de beste løsningene skapes gjennom en dynamisk prosess der ulik kompetanse inspirerer og supplerer hverandre. Derfor setter vi sammen team av medarbeidere med ulik spisskompetanse til den enkelte oppgave. Slik ønsker vi å skape tidløse løsninger i en harmonisk balanse mellom funksjon og estetikk.

baerekraft

Bærekraft er et nøkkelord i vår grunnholdning og måte å løse oppgaver på. Vi ser det som vårt ansvar å medvirke konstruktivt til at prosjektene våre hviler på et bærekraftig fundament fra tegnebord til realisering. Bevisst bruk av materialer og ressurser i kombinasjon med god design er grunnpilarene i en bærekraftig arkitektur. For oss handler bærekraft om å skape rom som gir mening for miljøet og for de menneskene som ferdes i dem. Det skaper langsiktig verdi for alle parter.

Andreas Foss

BIM-Tekniker

Andreas Gryting Andersen

Interiørarkitekt

Anna Thum

Arkitekt

Benedicte Andreassen

Interiørarkitekt MA

Emma Staubo

Interiørarkitekt MNIL

Hannah Nordh

Interiørarkitekt MNIL

Ina Uran Lunde

Interiørarkitekt BA

Marlene Schjelle Holen

Interiørarkitekt MNIL

Rikke Johnsen

Interiørarkitekt BA

Leverandøransvarlig

Stian Sortevik

Interiørarkitekt BA

Stine Marie Eide Aronsen

Interiørarkitekt MNIL

We Make Room for Tomorrow

Wilhelm Grieg Teisner

Industridesigner

Kunder

Anton B.Nilsen

Eiendomsspar

Skanska

UD

Statsbygg

PwC

Selvaag

Olav Thon Gruppen

HAV Eiendom

Bring

VG

Aftenposten

Fædrelandsvennen

SR Bank

DNB