Mastergrad i møbeldesign og interiørarkitektur, Kunsthøgskolen i Oslo 2011
Interiørarkitekt med bred erfaring fra prosjekter knyttet til næringsbygg og bedrifter i endrings- eller flytteprosesser. Anders har gjennom sin tid hos IARK jobbet med brukerprosesser og tilpasning for leietakere i bygg av varierende størrelser. Han har utpreget gode evner i forståelsen av byggets muligheter, og har opparbeidet betydelig erfaring med tilpasninger som tilfredsstiller ønsker og krav fra byggherre så vel som bruker og leietaker. I sitt arbeid med mange forskjellig type bedrifter har Anders utviklet en styrke i konseptutvikling med høyt fokus på å få frem bedriftens identitet gjennom detaljer og materialitet. Han har i løpet av sin karriere fått betydelig erfaring i tverrfaglig samarbeid og tar aktiv rolle i oppfølging av alle faser av prosjektene.
Rørlegger og BIM-Tekniker
Løsningsorientert morgenfugl som løser tekniske og digitale utfordringer. Kompetanse og erfaring med å implementere spesialtilpassede BIM-løsninger for interiørarkitekter, utvikling og oppdatering av prosjekteringsmaler og implementering av LCA-analyser for bærekraftige prosjekter. Bidrar som ressurs til miljøgruppa på kontoret med innovative digitale systemer for kartlegging av ombruksmøbler og klimautslipp.
Interiør- og produktdesign, Høyskolen Kristiania/Solent University, 2018
Med erfaring fra privatbolig og næringseiendom har Andreas utviklet en bred kompetanse som interiørarkitekt og møbeldesigner. Hans tilnærming til faget tar utgangspunkt i en grundig brukeranalyse, der estetikken blir til via funksjonelle løsninger med sluttbruker i fokus. Andreas har opparbeidet solid erfaring med leietakertilpasninger og komplekse omstruktureringer i en rekke IARK prosjekter.
Bachelor - 3 år Bachelor of Science in Architecture, University Technology Malaysia, Malaysia, 2017
Master - 2 år Master of Arts in Architecture, HS Anhalt, Tyskland, 2022.
Anna har et sterkt fokus og interesse for konseptutvikling i hvert prosjekt. Hennes masteroppgave var dedikert til å utforske konseptuell utvikling i skjæringspunktet mellom identitet og integrasjon mellom forskjellige samfunn i Oslo. Hennes internasjonale arbeidserfaring, inkludert utdanning i både Asia og Europa, har gitt henne unike designmessige perspektiver og erfaringer i tilnærmingen til og utviklingen av prosjektene. Hennes utdanningsbakgrunn innen arkitektur gjør Anna også til en av kontorets superbrukere i tegneprogrammet ArchiCad og 3D-visualiseringsverktøy.
Mastergrad i Interiørarkitektur og design, Nuova Accademia di Belle Arti, Milano 2021
Benedicte har fordypet seg innenfor inkluderende design, som omfatter både forskrifter og generell utforming for inkludering i det offentlige rom. Denne kompetansen bistår hun med som medlem i ID gruppen internt hos IARK. Hun er også interessert i historiske farger, kunsthistorie og naturens paralleller til interiøret.
Utdannet fra SFB København, 1976
Elisabeth har stått i spissen for interiørarkitekturfeltet i over 40 år, som prosjektleder for mange av de mest banebrytende arbeidsplassprosjektene i Norge. Som prosjektleder av IARKs mange arbeidsplassutviklingsprosjekter, er hovedfokus å tolke bedriftens fremtidige organisatoriske behov inn i nye fysiske løsninger. Hennes solide bakgrunn gjør henne spesielt dyktig til å tolke fremtidige arbeidsprosesser i en bedrift, slik at hun kan identifisere og utarbeide de mest innovative løsningene, og dermed fastsette en sterk konseptuell retning for prosjektene. Fasilitering av brukerprosesser er en viktig del av dette. Arealeffektivitet, generalitet og fleksibilitet er sentrale tema i samtlige prosjekter. I tillegg er ny teknologi, digitalisering av arbeidsprosessene og samhandling viktig for hvordan fremtidens arbeidsplasser skal utvikles. Arbeidsplasskonseptet sett i lys av hva vi har lært under pandemien og hvordan arbeidsplasskonseptene har endret seg i etterkant er aktuelle og relevante tema.
Kommunikasjon og formidling på alle nivåer i en organisasjon er en kjernekompetanse hos Elisabeth.
Utdannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi - Designshøyskolen i København, 1985
I løpet av sin 30 års yrkeserfaring har Elisabeth Trømborg jobbet med store, komplekse samspillsprosjekter. Hun har stor forståelse for og samarbeid med andre fagdisipliner i et byggeprosjekt. Elisabeth er en aktiv bidragsyter; lyttende, utfordrende, kreativ og arbeidsom, hun lar ingen muligheter være uprøvde i søken etter det beste resultatet for kunden og prosjektet.
Pågående bachelor i interiørarkitektur, Høyskolen Kristiania
Elise er lidenskapelig opptatt av hvordan omgivelsene påvirker mennesker: Interiør handler om å skape miljøer som øker livskvalitet og skaper gode rammer rundt menneskers liv. Hun er opptatt av balansen mellom estetikk og praktisk bruk.
Bærekraft og sirkulær design er også hjertesaker for Elise. Hun brenner også for transformasjon og rehabilitering, og hennes mål er å skape miljøer som er både vakre, fremtidsrettede og bærekraftige.
IARK er med andre ord det rette stedet å ha praksis.
Fagutdanning fra Norges kreative fagskole 2009 / Bachelor I Interiør design, Kingston University, 2012 / Master i design, Kunsthøgskolen I Oslo, 2017
Emma har bred kompetanse innen faget og er spesielt sterk strategisk og på konseptutvikling. Hun har lang erfaring med arbeidsplassutvikling, medvirknings- og brukerprosesser. Emma trives i tverrfaglige arbeid og har en analytisk og eksperimentell tilnærming til designprosessen. Som designer og formgiver er Emma spesielt interessert i grensesnittet mellom natur og teknologi. For sitt masterprosjekt “Grensevesener og hvor de er å finne”, vant hun Statsbyggs studentpris for fremragende interiørarkitektur og var nominert til DOGA sin “Best talent” Award.
Institutt for møbel- og interiørarkitektur, SHKS 2000 Tekstforfatter, Westerdal Reklameskole, 1995
Med et bredt engasjement innen flere fagfelt er Gaute en erfaren interiørarkitekt som kombinerer teknologisk innovasjon med raffinerte håndverksløsninger. Hans ekspertise dekker ide- og konseptutvikling, historiefortelling og visualisering. I tillegg til mer en 10 års erfaring fra interiør- og arkitektkontor, har Gaute også en variert kompetanse innen kommunikasjon, merkevarebygging og innholdsproduksjon fra PR- og reklamebransjen. Gaute er involvert i faggruppen for arbeidsplassutvikling på kontoret for å implementere ny teknologi (AI) inn i utvikling av fremtidens arbeidsplass.
Mastergrad i interiørarkitektur, Griffith College Dublin - Irland, 2015
Gordon har et faglig fokus på transformasjon, gjenbruk og ombruk av eksisterende bygninger. I masteroppgaven fordypet Gordon seg i bærekraftig gjenbruk av bygg og sosial bærekraft. For prosjektet mottok han prisen «Best Academic Achievement 2015» på Griffith College Dublin. Gordon har spesiell kunnskap i teknisk tegning, 3D modellering og visualisering.
Master ved Kunsthøgskolen i Oslo, 2017
Hannah er en mangesidig designer med et sterkt miljøengasjement. Hun har etter studiene opparbeidet seg bred kunnskap i interiørfaget, men også møbelsnekkeri, festivaldesign og scenografi. Med et flertall kafé-, restaurant- og bar-prosjekter i porteføljen har hun spisskompetanse innom hospitality design.
Cardiff Institute of Higher Educaton, 1992
Hanne Margrethe har bred erfaring som prosjektleder for store komplekse byggeprosjekter for betydelige aktører i norsk nærings- og kulturliv. Som interiørarkitekt har hun kjernekompetanse innenfor arbeidsplassutforming og prosess- og endringsledelse der hovedfokus er å tilpasse oppdragsgivers fremtidige behov inn i nye fysiske løsninger.
Hanne Margrethe har svært god estetisk sans og er konseptuelt meget sterk. Hun har ledet flere svært vellykkede og prisbelønnede interiørprosjekter.
Som Daglig Leder av IARK as er Hanne Margrethe ansvarlig for driften av Norges største og landets ledende interiørarkitektmiljø, og kan vise til svært gode resultater i utvikling av selskapet, både tverrfaglig, kulturellt, teknologisk og kommersiellt.
Institutt for møbeldesign og interiørarkitektur SHKD, 1989
Heidi har over 30 års erfaring med interiørarkitektur og har vist sin ekspertise i konseptutvikling gjennom prosjekter som DNBs nye hovedkontor i Bjørvika, Voice Norge AS, og DNB NOR i Kongengate 20 - alle nominert til bransjens interiørdesignpris. Hun er kjent for å rådføre kunder til modige valg, med en dyptgående involvering av både kunden og medarbeidere for å skape en felles visjon. Heidi legger vekt på fleksibilitet og mobilitet i design, og anerkjenner kontorets evolusjon til en primær møteplass for kunnskapsdeling. Hun jobber for å skape optimale møteplasser tilpasset bedriftens unike behov, med en filosofi om at brukerne skal føle eierskap til deres arbeidsplass, gjenkjenne seg selv i designet, og føle stolthet og tilhørighet til rommet.
Mastergrad i Interiørarkitektur og Design, Nuova Accademia di Belle Arti, Milano, 20XX
Med utdanning fra Firenze, Oxford og Milano har Hennie bred kompetanse innenfor design. Hun har stor lidenskap for å utvikle unike konsepter, materialitet og estetikk. Hun legger vekt på prosessen for å komme frem til et godt sluttresultat for brukeren, og er veldig interessert i samspillet mellom mennesker og rom. Hennie har god erfaring fra den private- og offentlig sektoren, prosjekter med høyt sikkerhetsnivå, samt kantiner, butikker og barer.
Bachelor i interiørarkitektur, Griffith College, Dublin, 2022
Ina skrev sin bachelor om fargepåvirkning innenfor interiørarkitektur, med spesifikt fokus på hvordan farger påvirker ikke bare rommet, men også mennesket i det. Hun mottok prisen «Best Academic Achiecement 2022» på Griffith College for bacheloroppgaven. Ina har i tillegg en gryende interesse for inkluderende design. Ina motiveres av faglige utfordringer og er en god bidragsyter til å holde IARK i kontinuerlig utvikling.
Mastergrad i rom- og møbeldesign/interiørarkitektur, Kunst- og designhøgskolen i Bergen, 2013
Jorunn har et sterkt grep om interiørarkitekturfaget med god kompetanse innen utvikling av effektive planløsninger, samt identitetsskapende løsninger tilpasset hver enkelt kunde. I tillegg bidrar hun som medlem i faggruppa for miljø hos IARK, som utvikler interne verktøy for å drive bærekraftig prosjektering fremover, samt med kontinuerlig kompetanseheving av egen og ansattes kunnskap.
Mastergrad i Møbeldesign og interiørarkitektur, Kunsthøgskolen i Bergen, 2016
Juni arbeider svært kreativt, og er god på idé- og konseptutvikling. Hun liker å utfordre med farger, former og materialer. I masteroppgaven sin "Rubicon Motus" utforsket hun måter naturens former og geometri kan redusere stress i åpne kontorlandskap. Prosjektet ble tildelt Anne Alnæs' studentpris for 2016. Med sine ti år hos IARK har Juni bred prosjekterfaring fra både næringsbygg og private boliger.
Mastergrad i interiørarkitektur, Griffith College Dublin - Irland, 2015
Kathrine har fordypning i biofilisk design. Hun skrev masteroppgave om hvordan bruke begrepet biophilia til å utforme helsegunstige og tilrettelagte leiligheter for eldre. Kathrine mottok prisen «Best Academic Achievement 2015» på Griffith College. Kathrine hadde 3,5 års erfaring som interiørarkitekt fra ulike typer prosjekter før hun kom til IARK.
Mastergrad i produkt -og møbeldesign fra Det Kongelige Akademi for Arkitektur og Design (Danmarks Designskole) - København, 2010
Lars Olav har bred erfaring både som interiørarkitekt og møbeldesigner fra ulike typer prosjekter, og brenner for transformasjon og bærekraft. Med spesialisering innenfor møbeldesign og utvikling av skreddersydde løsninger, liker han å jobbe både med det overordnede, og ned til detaljering. Lars Olav har, sammen med Willhelm, utviklet møbler og produkter til en rekke internasjonale møbelprodusenter, og er representert på Nasjonalmuseet. Han er også leder for IARKs faggruppe for design.
BIM-tekniker konstruksjon, Fagskolen Oslo, 2024
Bachelorgrad i Interiørarkitektur, Høyskolen Kristiania Oslo, 2022
Lotta kombinerer sin kompetanse innen interiørarkitektur og BIM i sitt arbeid på kontoret, hvor hun bidrar med både teknisk ekspertise og designfaglig innsikt. Hun er opptatt av kontinuerlig utvikling innen tekniske løsninger og designprosesser, og trives med å finne nye måter å optimalisere prosjektene på.
Lotta ser bruken av BIM som en spennende utvikling innen interiørarkitektur, som gir større rom for kreativitet og innovative løsninger.
Interiørarkitektur og møbeldesign, Kunsthøgskolen i Oslo, 2017
Med bakgrunn fra boligarkitektur er Marlene spesielt opptatt av mennesket og dets opplevelse i møte med rom. Hun motiveres av å kunne tilrettelegge og forme omgivelser som kan gi andre en bedre hverdag, og liker å jobbe både på det overordnede planet og ned til detaljene. Marlene sitter i IARKs faggruppe for design.
Master i Interiørarkitektur og romdesign fra Kunst- og Designhøgskolen i Bergen, 2014
Marte trives med å arbeide med konseptuelle idéer, fra enkle håndskisser til avansert 3D-modellering. Hun brenner for å skape inspirerende rom som balanserer estetikk og funksjonalitet. Lidenskap for bærekraftig integrering av naturlige elementer og materialer, både for brukernes trivsel og for miljøet på lang sikt.
Bachelorgrad i møbeldesign og interiørarkitektur, Kunsthøgskolen i Oslo, 2023
Matilde Wedzicha er faglig opptatt av farge og bærekraft. Hun har bakgrunn fra kunst og grafisk design, og arbeidserfaring fra ulike fargerelaterte prosjekter. Hun har bidratt ved eksteriør fargesetting av bebyggelse i Oslo, utviklingen av flere fargeveiledere og fargekart, samt oppstart og drift av fargelaboratoriet for avdeling design på Kunsthøgskolen i Oslo.
Mastergrad i Design, Universitetet i Bergen, Fakultet for kunst, musikk og design, 2023
Maud har skrevet en master om brukermedvirkning i designfaget, og har et ekstra driv for å sette mennesket i sentrum. Hun er ikke redd for å stille spørsmål for å forstå hva brukeren har behov for. Maud er søkende etter ny kunnskap og motiveres av faglig utvikling.
Utdannet fra Danmarks Designskole (Skolen for Boligindretning) i København, 1990 og MA/ Executive Master of Management på BI, 2015
Monica er utdannet interiørarkitekt og MA of Management på BI, hun har sin kjernekompetanse innenfor transformasjon og arbeidsplassutvikling. Monica har flere betydelige aktører som kunde fra norsk nærings- og kulturliv hvor hun er prosjektleder for alt fra store nybygg med komplekse bygningstekniske problemstillinger, rehabilitering og transformasjon av verneverdige bygg, til totalrenovering av komplekse bygg. Hun fokuserer på identitet og helhetskonsept i sitt arbeid med kobling mellom bruker/bedrift/organisasjon, funksjon og bygg. Monica er strukturert, strategisk og konseptuelt sterk. Monica er ansvarlig for MAKS kvalitetssystemet hos IARK.
Monica gikk i 2017 inn i styret til Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening (NIL). Hun satt som president i fire år før hun gav stafettpinnen videre. Igjennom NIL arbeidet Monica engasjert i felles Arkitekturpolitisk plattform i samarbeid med AiN, AFAG, NAL og NLA.
Mastergrad i interiørarkitektur, Kunst- og Designhøgskolen i Bergen, 2014
Hovedfag i møbeldesign og interiørarkitektur, Statens Håndverk og Kunstindustri skole i Oslo (SHKS), 1998
Nina har lang erfaring med og gjennomføring av alle faser i et interiør- og byggeprosjekt. Hun er strukturert, fokusert og har god oversikt over prosjektene hun leder. Hun kommer raskt i god dialog med kundene, forstå hva de er ute etter og utfordre dem der det er behov for det. Nina leder arbeidet med inkluderende design og universell utforming i IARK. ID-gruppen jobber med bevisstgjøring av ansatte og holder oversikt over lovverk, krav og anbefalinger.
Master i Interiørarkitektur Kunst- og Designhøgskolen i Bergen, 2014
I løpet av masteren fordypet Pernille seg i veifinning og hvordan mennesker orienterer seg i bygninger. Gjennom undersøkelser hentet fra miljøpsykologi og sanselig arkitektur har hun kartlagt romlige virkemidler og elementer som påvirker menneskers navigasjon. Pernille arbeider analytisk og systematisk, med orden og kontroll gjennom prosjektene. Som tidligere redaksjonell medarbeider og skribent i Arkitektur N er Pernille sterk i skriftlige formuleringer og deltakende i IARKs mediagruppe og ansvarlig for IARKs faste innlegg i Næringseiendom. Hun er også en av firmaets superbrukere i tegneprogrammet ArchiCad, med ansvar for prosjekteringsmaler og BIM.
Bacherlorgrad i Interiørarkitektur, Høyskolen Kristiania- Oslo, 2021
Rikke er en engasjert interiørarkitekt som holder seg oppdatert og inspirert innenfor faget. Hun er lidenskapelig opptatt av konseptutvikling, farger, materialer og å skape særegenhet i hvert prosjekt. Rikke har erfaring med å integrere nye arbeidsplasskonsepter innen corporate- og finanssektoren. Hun har i tillegg arbeidet med serveringssteder, kantiner, barer og cafeer. Hun har også erfaring med prosjekter som feks prosjektring av laboratorier.
Rikke er leverandøransvarlig hos IARK.
Det er ingen ledige stillinger for øyeblikket, men vi er alltid interessert i flinke folk. Er du initiativrik, samarbeidsorientert og har en sterk interesse for arkitektur og design - ta gjerne kontakt!
Hvordan søke?
Maks en side søknad og en side CV på norsk sendes som PDF. Merk emnefelt med “Åpen søknad”
Master of Fine Arts, Parsons School of Design i New York City, 2022
Sofie gjennomførte sin bachelor ved IED (Istituto Europeo di Design) i Milano og gikk videre til master ved Parsons School of Design i New York City. Deretter jobbet hun i et amerikansk interiørarkitektfirma, Pembrooke & Ives, på Manhattan. Et spennende og erfaringsrikt år å ta med seg hjem til Oslo, Norge.
Bachelorgrad i Interiørarkitektur, Høyskolen Kristiania - Oslo, 2019
Stian har prosjekterfaring innenfor næringsbygg og har erfaring både fra gårdeier og leietakersiden. Han har jobbet tett med store offentlige institusjoner og implementering av nye arbeidsplasskonsept i eksisterende bygningsmasse. Stian har kompetanse på brukermedvirkning og hvordan omdanne behov og ønsker hos bruker til fleksible, varige og gode fysiske løsninger som er godt forankret hos bruker. Som medlem i IARK`s faggruppe for Inkluderende design er han med å fordype seg i temaet inkludering i det offentlige rom. Her holder han seg oppdatert på forskrifter innenfor Universel utforming og inkluderende design.
Utdannet fra Møbeldesign og interiørarkitektur, Kunsthøgskolen i Oslo, 2017
Som medlem av IARK’s faggruppe for design ser Stine Marie hvert prosjekt som en mulighet til å fortelle en historie gjennom form, farge og materialer. Hennes arbeid vitner om en forståelse for hvordan design kan forvandle rom og skape en følelse av tilhørighet. Hun er spesielt interessert i transformasjon av eldre bygg og potensialet som finnes i ombruk.
Mastergrad i møbeldesign og interiørarkitektur, Kunsthøgskolen i Oslo 2000
Thea er leder for miljøgruppa i IARK, med ansvar for faglig oppdatering innen bærekraft og sirkulær omstilling. Hun har et sterkt engasjement for at vi som interiørarkitekter har en sentral rolle i å omstille bransjen og måten vi jobber i prosjekter på.
Spennet i erfaring er vidt etter over 20 års erfaring, med en særlig interesse for analyse av flyt, egnethet og organisering av bygg i utviklingsfasen. Thea har bred erfaring med gjennomføring av brukerprosesser knyttet til utvikling av rom- og funksjonsprogram, arbeidsplassutvikling og nye arbeidsformer, identitets- og konseptutvikling. Thea trives best i tverrfaglig arbeid, det gir de beste prosjektene!
Tine har flere års erfaring som Service Manager i SAS, hvor hun utviklet lederegenskaper og god erfaring innen kundeservice.
Etter 13 år i SAS, jobbet hun flere år som sekretær ved Volvat Medisinske Senter, hvor hun håndterte varierte administrative oppgaver.
Nå sørger Tine for orden på IARKs kontor, og hennes primære oppgaver er å sørge for at både ansatte og kunder har det bra.
Mastergrad i interiørarkitektur fra Bournemouth University, 2004
Yvonne er utdannet interiørarkitekt fra Bournemouth University i UK. Gjennom sine 15 års erfaring har hun jobbet tett med varierte oppdragsgivere, både i offentlig og privat sektor, i både Norge og England. Hennes praktiske tilnærming og mangfoldige erfaring gjør henne til en verdifull del av vårt team.
Master i Industridesign AHO, avd Industridesign 2012
Wilhelm er en allsidig prisvinnende industridesigner med hovedfokus på produkter og elementer innenfor interiør. Han har erfaring med produktutvikling for masseproduksjon og fra messe- og utstillingsbransjen. Wilhelm liker å jobbe både fysisk og digitalt. Sammen med Lars Olav er han representert med et produkt i den faste utstillingen på Nasjonalmuseet.
Istituto Europeo di Design, Barcelona, 2009
Åsa har bred prosjekterfaring fra ulike næringsbygg, konkurranser og innsalgsprosesser. Med en sterk, faglig forståelse for identitets- og konseptutvikling og med god gjennomføringsevne av interiørkonsepter engasjerer hun seg tett på brukerne i prosjektene hun involverer seg i. I tillegg bidrar hun som medlem i faggruppa for miljø hos IARK, som utvikler interne verktøy for å drive bærekraftig prosjektering fremover.