Yvonne
Bjørgen

TELEFON
+47 97 73 46 68
E-POST
ybj@iark.no
STILLING

Interiørarkitekt MNIL

UTDANNING
Uteksaminert fra Bournemouth University i 2004

A Propos

Yvonne har utdannelsen fra Bournemouth University, UK. Med 7 års erfaring som interiørarkitekt både i Norge og England har hun rukket å jobbe med forskjellige oppdragsgivere fra det offentlige miljø og privat næring.

LES INTERVJU

INTERVJU

Yvonne Bjørgen AV

Hva er viktig for deg som interiørarkitekt?

Å kunne tilrettelegge for løsninger som optimaliserer kundens og brukernes arbeidshverdag. Og gi dem en positiv, engasjerende og helthetlig opplevelse av deres omgivelser. Det å veilede kundene og involvere dem, slik at de får eierskap til prosjektet.

Hva er dine styrker?

Jeg liker å utarbeide konsept, skape helhet og identitet. Jeg trives godt med det brede spennet fra å tegne og utarbeide løsninger, til den direkte kontakten med kunden og de utførende i prosjektet. Jeg er grundig, liker å ha oversikt over detaljer og ønsker å ha inngående kjennskap til prosjektene og kundene jeg jobber med.

Hva er de største gledene ved faget?

Å kunne nå ut til så mange mennesker, med bearbeidede og veletablerte løsninger, og skape opplevelser med farger og materialer som krydrer hverdagen deres. Ikke minst er den store variasjonen i arbeidsoppgaver viktig og en stor glede i arbeidet.