Synne
Bersvendsen

TELEFON
 +47 41 44 40 31
E-POST
sbe@iark.no
STILLING

Interiørarkitekt MNIL

UTDANNING
Uteksaminert fra Nuova Accademia de Belle Arti i 2010

A Propos

Synne har bred erfaring fra ulike typer interiørprosjekter som næringsbygg, barnehager, boliger og fritidsboliger. Hennes interesser ligger tett opp til analyser, arealstudier, identitets- og konseptutvikling. Synne er også en superbruker på tegne- og visualiseringsverktøy i 2D og 3D.

LES INTERVJU

INTERVJU

Synne Bersvendsen AV

Jonas Parmann

Hva syns du er inspirerende som interiørarkitekt?

Det er veldig inspirerende at man begynner med noe så smått som en skisse på en tegneblokk, og hvor det endelige resultatet blir tusen kvadratmeter med arbeidsplass. Det er et kick! Arbeidsplassen skal ha lang levetid, noe som fordrer at vi må ta det på alvor. Det skal vare og tåle tiden.

Hvordan er du som interiørarkitekt?

Mine styrker er blant annet at jeg er god på å kommunisere og lydhør i forhold til hva kunden selv ønsker og hva de trenger. Jeg liker å utfordre kunden til å være fremoverlent, både med tanke på teknologiske løsninger og arbeidskultur. Hvis jeg kan tilrettelegge for en arbeidshverdag som er preget av frihet for den enkelte, så har jeg brukt min kompetanse på en god måte. Det finnes like mange måter å jobbe på som det finnes folk og mitt ansvar er å skape funksjonelle og gode omgivelser hvor de ansatte kan blomstre og trives. Den innledende fasen hvor vi diskuterer dette, er for meg den mest interessante. Det er der vi utretter mest, der vi i felleskap med brukerne tar tak i hvordan vi kan forbedre hverdagen til de ansatte.

Hva er de største gledene ved å være interiørarkitekt?

Det er så mye! Noen ganger kan det bare være å komme tidlig på kontoret, hente seg en kopp kaffe og skisse ut løsninger med musikk på øret. Være inne i sitt eget univers. Da forsvinner timene!