Natasha
B. Crona

TELEFON
+47 92 66 46 23
E-POST
natasha.crona@iark.no
STILLING

Interiørarkitekt MA

UTDANNING
Uteksaminert fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen i 2014

A Propos

Natasha skrev masteroppgave om studentboliger. Hun har 2 års erfaring som interiørarkitekt fra et annet kontor før hun kom til IARK.

LES INTERVJU

INTERVJU

Natasha B. Crona AV

Mona Jacobsen

Hva er viktig for deg som interiørarkitekt?

I vårt arbeid må vi hele tiden ha mennesket i fokus. Rom påvirker menneskene som oppholder seg i dem. Derfor er det helt avgjørende å skape omgivelser der de kjenner det er godt å være. Bare da kan de yte sitt beste både i arbeidssituasjon og privat. Så gjelder det å finne fram til plan- og designløsninger som ivaretar kundens konkrete behov. Det handler om å legge til rette for å utføre oppgavene som skal gjøres på en effektiv måte. Jeg er opptatt av bærekraftige løsninger, mer enn å skjele til trender i tiden. Det er varige løsninger som holder mål.

Hva er inspirerende ved å være interiørarkitekt?

Å se egne ideer bli til noe konkret. Å starte med en idé og en skisse som senere blir materialisert i et rom eller et miljø er kjempeinspirerende. Ingen oppgaver er like i dette yrket. Alle kunder er unike og derfor blir alle løsninger unike. Faget er i stadig utvikling og jeg lærer noe nytt hele tiden. Selv når jeg er på ferie har jeg jobben i tankene. Jeg finner mye inspirasjon i å reise og oppleve andre kulturer.