Nanna
Lersbryggen

TELEFON
+47 47 91 35 67
E-POST
nanna@iark.no
STILLING

Interiørarkitekt MNIL

UTDANNING
Uteksaminert fra Istituto Europeo di Design (IED) i Milano 2007

A Propos

Nanna har mange år bak seg på et arkitektkontor. Hun mener at tett samarbeid med en annen faggruppe har gitt henne verdifull erfaring å ta med seg til IARK.

LES INTERVJU

INTERVJU

Nanna Lersbryggen AV

Mona Jacobsen

Hva er interessant med å være interiørarkitekt?

Jeg er opptatt av samarbeid mellom mennesker. Det er det gode samarbeidet mellom oppdragsgiver og interiørarkitekt som gir de gode løsningene. En arbeidsplass er et møtested for en virksomhets viktigste ressurs – medarbeiderne. Det er ikke først og fremst jeg som skal sette mitt merke på resultatet, det skal representere kunden, kundens ønsker, ambisjoner og mål. Jeg skal bruke min fagkompetanse og kreativitet til å løfte prosjektet, slik at brukerne får et sted de føler seg hjemme, et sted de får lyst til å være. Slik kan brukerne få eierskap til stedet og være stolte av det. Da bidrar jeg til at det fysiske miljøet fremkaller både prestering og glede.

Hva er den største gleden med å være interiørarkitekt?

Det å få lov til å skape rom –fra råfasade til ”pyntepotter” sammen med oppdragsgiver er fantastisk. I denne jobben kan jeg bidra til ikke bare arbeidsflyt, konsentrasjon, samhandling og arbeidsglede, men også profilering og omdømme. Det sies at et bygg skal stå i 100 år, men det skal jo rommet også! Som interiørarkitekter skaper vi varige verdier. Man kan bli ydmyk av mindre.