Karoline
Grepperud

TELEFON
+47 99 57 22 78
E-POST
kgr@iark.no
STILLING

Interiørarkitekt MNIL

UTDANNING
Uteksaminerte fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen 2012

A Propos

Karoline har vært en del av IARK siden høsten 2012. Hun fullførte mastergraden sin ved Kunsthøgskolen i Bergen våren før, med en masteroppgave som senere ble tildelt Anne Alnæs-prisen. For tiden jobber hun blant annet med fornyelse av Kunnskapsdepartementet i Kirkegata 18.

LES INTERVJU

INTERVJU

Karoline Grepperud AV

Jonas Parmann

Hvordan er det å jobbe hos IARK?

Jeg begynte i IARK for et år siden og har vært utrolig fornøyd hele veien. Her blir man godt tatt i mot som nyutdannet, man blir inkludert og kastet ut i prosjektene, noe som resulterer i en bratt læringskurve. Man føler seg viktig og nyttig, selv om man kanskje ikke har det meste av ansvaret. Alle er veldig flinke til å dele kunnskap og kompetanse, noe som kommer prosjektene godt med.

Hva kjennetegner deg som interiørarkitekt?

Jeg er nøyaktig og perfeksjonist i det jeg gjør. Det gjelder gjennom hele prosessen, fra overordnet retning, materialer og farger, til komposisjon og detaljer. Jeg liker ikke å gjøre ting halvveis, og gir meg ikke før jeg selv synes resultatet er hundre prosent.

Hva er viktig for deg når du går i gang med et prosjekt?

Det viktigste for meg er å skape løsninger som står i tråd med kundens behov, med funksjonelle rom som er gode å være i. I tillegg er miljø noe som er viktig for meg. Jeg streber mot å lage mest mulig miljøvennlige løsninger, fordi vi jobber i et yrke der man ofte står for fornyelse og utskiftning. Dette synes jeg er viktig å gjøre på en mest mulig miljøvennlig og bærekraftig måte.