Hanne
Margrethe Hjermann

TELEFON
+47 48 09 45 40
E-POST
hmh@iark.no
STILLING

Interiørarkitekt MNIL,

daglig leder og partner

UTDANNING
Uteksaminert fra Cardiff Institute of Higher Education i 1992

A Propos

Hanne Margrethe har vært ansvarlig for ferdigstillelse av komplekse byggeprosjekter for betydelige aktører i norsk nærings- og kulturliv. Hun har i mer enn 20 år opparbeidet et sterkt forhold til kunder som stadig vil mer.

LES INTERVJU

INTERVJU

Hanne Margrethe Hjermann AV

Jonas Parmann

Hva er interessant med å være interiørarkitekt?

Miljøet påvirker mennesker. Er du i omgivelser du setter pris på, påvirker det deg positivt. Hva som ligger til grunn for at et rom er behagelig eller ubehagelig er en fascinerende problemstilling. Befinner du deg i omgivelser som har en estetisk plan og med løsninger som fungerer får du lyst til å være der, du blir stolt av det, får lyst til å vise det frem og lyst til å prestere. I næringslivet er man alltid ute etter de beste menneskene, de effektive medarbeiderne, en positiv profilering, tilrettelagte arbeidssoner – alt dette kan man knyte opp til det fysiske miljøet.

Hva er din styrke?

Jeg er analytisk og kan raskt kategorisere de meningene som dukker opp i en innledende fase, hvor vi er i dialog med brukerne og blir kjent med deres behovs- og arbeidsmønster. Dette er en fase hvor de kommer med sine innspill om hva de er opptatt av, hvordan de jobber i dag, hva som fungerer og ikke. Da gjelder det å finne ut om disse innspillene handler om funksjon, arbeidsmetoder, identitet eller andre overskrifter, slik at vi sammen kan peke ut en målsetting.

Hva er styrken til IARK?

Vi har en trygghet i den kompetansesterke fagsammensetningen vi har i IARK. Vi har svært mye erfaring, noen imponerende referanser og mange medarbeidere med ulike interesserer og spisskompetanse. Alle hos oss er her for en grunn, og dette er et godt våpen å ha i markedet.