Gordon
Brennan

TELEFON
+47 90 02 21 41
E-POST
gjb@iark.no
STILLING

Interiørarkitekt MNIL

UTDANNING
Uteksaminert fra Griffith College Dublin i Irland i 2015

A Propos

Gordon fordypet seg i bærekraftig gjenbruk og hvordan eksisterende bygg kan tilpasses Passivhus-standard som en del av sin masteroppgave. For prosjektet mottok han prisen «1 st Class Honours». Han fikk også prisen «Best Academic Achievement 2015» på Griffith College.

LES INTERVJU

INTERVJU

Gordon Brennan AV

Mona Jacobsen

Hvilket inntrykk har du av IARK etter å ha jobbet der siden august 2016?

Her har jeg blitt mottatt med åpne armer. Jeg har lært mye, og har inntrykk av at de synes jeg kan bidra med det jeg er veldig interessert i; nemlig skreddersydde møbler og 3D-visualisering. IARK er et veldig spennende kontor med stadig nye og utfordrende prosjekter. Her kan jeg virkelig benytte den kunnskapen jeg har tilegnet meg gjennom min mastergrad.

Hva er viktigst for deg som interiørarkitekt?

Det er to ting jeg har i hodet hele tiden: brukerne og løsninger. Det er brukerne som vet hvilke behov de har. Som interiørarkitekter skal vi ta utgangspunkt i det og utvikle det videre. Derfor er kommunikasjon med brukerne helt avgjørende for å skape de perfekte løsningene for akkurat dem. Det handler både om planløsninger og innredning. Får jeg gjennomslag for å bruke miljøvennlige materialer, blir jeg veldig fornøyd.