Elisabeth
Paus

TELEFON
+47 95 04 89 51
E-POST
epa@iark.no
STILLING

Interiørarkitekt MNIL, partner

UTDANNING
Uteksaminert fra København i 1976

A Propos

Elisabeth har vært en sentral aktør i fagmiljøet i mer enn 25 år og har vært med på flere av de mest banebrytende arbeidsplassprosjektene. Elisabeth leder kontorets mange brukerprosesser, der fokus er samhandling og arbeidsprosesser.

LES INTERVJU

INTERVJU

Elisabeth Paus AV

Jonas Parmann

Hva er dine kjennetegn som interiørarkitekt?

Jeg forstår sammenhengen mellom atferd – en brukers arbeidsprosesser - og hva slags fysisk konsekvens det har. Jeg er dyktig til å tidlig fokusere på fremtidige arbeidsprosesser i en bedrift, for deretter å finne mulige løsninger og se den konseptuelle retningen vi bør ta i lag. Noe av styrken til IARK er at vi er erfarne og har bygd opp en viss troverdighet i markedet. Vi er ydmyke og lytter til kunden, stiller spørsmål og utfordrer. Vår hovedhensikt er jo å stille spørsmålstegn og få kunden til å engasjere seg i sin egen arbeidsprosess, slik at vi sammen kan finne frem til de mest egnede løsningene for morgendagen.

Hvordan er det å være sjef for IARK?

Som sjef syns jeg det blant annet er viktig å svare mine ansatte med kun en halv setning, slik at de selv må ta et ansvar, møte utfordringene og finne svarene. Og i tillegg være villig til å ansette folk som er flinkere enn meg. Våre unge, sultne og relativt nyutdannede mennesker har et fantastisk engasjement og kommer til å skli forbi oss andre! Og det er utrolig inspirerende å se på! Hvis man gir folk tillit og muligheten til å fly - så flyr de.