Astrid
Akre

TELEFON
+47 41 65 85 94
E-POST
aak@iark.no
STILLING
UTDANNING
BI, Handelshøyskolen, Oslo

A Propos

Astrid har lang erfaring som regnskapsfører og har tidligere jobbet i både ORKLA, SF Norge og daVinci, og vært med på den teknologiske utviklingen; helt fra hullkort og skrivemaskin, til pc og mailkorrespondanser. Ved siden av å være regnskapsfører er hun i tillegg HMS- og brannansvarlig hos IARK, og bidro sterkt til at IARK ble en miljøsertifisert bedrift i mai 2013.

LES INTERVJU

INTERVJU

Astrid Akre AV

Jonas Parmann

Hva gjør en regnskapsfører hos IARK?

Jeg attesterer, godkjenner, lager ferdig til lønn, står for faktureringen, holder i Brønnøysund, Altinn, sykefraværet, statistikker og bidrar mye til at bedriften går rundt. Det meste!

Hvordan er det?

Det er morsomt! Blant annet fordi man, i motsetning til et større selskap hvor man bare er med på en bit av en prosess, her er med på alt. Helt fra det øyeblikket prosjektet kommer inn og til det er ferdig levert. Og det er både gøy og utrolig morsomt å se at de som er her får det til så utrolig bra, og det må man være glad for! Hos IARK føler jeg at det er en stor grad av frihet, noe som gjelder samtlige ansatte, og som i tillegg kjennetegner bedriften!